Мода-тенденции и цветове за сезон есен/зима 2011/12 част втора

И така продължаваме с втората част от актуалните за идващия зимен сезон цветове според асоциaцията на дизайнерите и модните експерти .

Emberglow

Този дързък и провокативен цвят определено би привлякъл вниманието към вас. Дизайнерите го лансират както при връхните дрехи ,така и в аксесоарите. Цвета на розовия корал се налага и като водещ при дизайнерите на интериор,като проблясва в дребни декорации за дома …

 

Малка сватбена торта от Charmybride.com

2.Nougat

Цвета Нуга и неговите разновидности определено галят възприятията ни и ни дават усещане за уют и топлина. Тоалетите в този цвят през сезона се комбинират с нежни бижута комбинация от дантели и камъни,перли и пера-нотка на луксозна романтика

 Чанта сезон зима 2011/2012 от колекцията на Charmyrose. com

3.Coffee_liqueur

Още един цвят от същата гама -преобладаващ в официалните дрехи и аксесоари ,както и в луксозното спално бельо и текстил за дома….

Официална чантичка от колекцията за този сезон на Charmybride.com

4. Cedar 

Един земен и елегантен цвят препоръчван от дизайнерите както в смели комбинации с тъмен тюркоаз или слънчево жълто,така и като самостоятелно .Преобладаващ в бижутата,аксесоарите,много моден в чанти,очила,шалове.

Обици полускъпоценни камъни от Rosie -част от новата колекция бижута Rose Absolute

5.Orchid hush -зад това вълшебно загадъчно име се крие един студен,но изискан цвят.Обратно на студената му природа,дизайнерите влагат цвета в топли и пухкави връхни дрехи-кожи или плетива комбинирани с дантели или пера…

Плетени туники от последните предложения на Charmyrose. com

Както виждате избора на цветове е голям и можете да намерите оттенък отговарящ на вашата същност,затова потърсете себе си в модните за сезона цветове и не забравяйте,че модата е начин да покажем своята същност на околните!

Статията е подготвена за вас от Rosie -дизайнер на http://charmyrose.com/   и  http://charmybride.com/  . В тези интернет магазини можете да намерите актуални за сезона предложения.

Илюстрациите на цветовете и дизайнерските скици са от Pantone .

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*