Сексуално истеричен хороскоп -Стрелец

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това,че може да се обидите(ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

Ако все пак сте се обидили и искате да счупите фаровете на колата на Дари -много ни е тъжно да ви съобщим,но тя няма такава…Лошо за вас!

Стрелец

Логично след Скорпион следва Стрелец ,който  е другия мръсник сред зодиите. Мръсник и много сексуален не защото обича секса,а защото знае най-добрият начин да ебе мамата на всякакви задължения и така да си организира полов полуден…Или направо седмица. Личното мнение на Стрелеца трябва да стане истина от последна инстанция за всички, оказали се наблизо. Той го изказва винаги много охотно, често даже и тогава, когато му препоръчват настоятелно да си го задържи и даже го заплашват да го направи. Когато му се обидят за това, се учудва наистина искрено. Копелето е голям късметлия, което до някаква степен  компенсира постоянното му безпаричие. Въпреки склонността си към словесна диария има много приятели, които, бедния го хранят и поят. Това е главно заради умението му да бъде душичка – най-вече с пълна уста. Основният му недостатък е че не може да си държи затворен плювалника, разказва всичко на всички, най- вече излишни неща и така честичко си изкарва боя. Все пак той е най- веселият и добродушен мръсник в Зодиака и си струва да го познавате.Склонен към всякакви зависимости, и религиозен фанатизъм, което си е едно и също. Добри хора са но заради гадостите в които постоянно се забъркват е трудно да ги разбереш.Най-красивото при тях е обаче свойството им да се измъкват точно преди да се разгори някакъв конфликт -така де- защо да участват в боя като могат да се пренесат на друго място и да забъркат нова каша?

Посвещаваме тази порция хороскоп на нашите любими Боряна и Слънчо !!! Ако приемем,че и част от написаното е вярна ,вие двете сте изключението,което само потвърждава правилото…Продължавайте да сте все така сияещи,а ние обещаваме да продължаваме да ви обичаме!

За останалите читатели- ако сте толкова извратени,че  Хороскопа ви е харесал настойчиво ви съветваме да се прегледате…Или да разгледате произведенията на Дари на http://www.charmyrose.com/Galerija-Darra-ArtSuveniriplastiki-c-29_163.html

5/5 - (9 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

One thought on “Сексуално истеричен хороскоп -Стрелец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*