Какво ще донесе 2018- годината на кучето на зодия Тигър

Фън Шуй подарък за 2018- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй подарък за 2018- годината на жълтото земно куче

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018

 

Годините на зодия Тигър са: 1974, 1986, 1998, 2010

Кариера:

Ще е трудно хората със зодия Тигър да напреднат професионално, поради комуникативни проблеми с по-висшестоящите от тях. Ще бъдете по-успешни, когато работите с други хора, отколкото сами. За начинаещи, 2018г ще бъде идеална да се сдобият с много опит и знания.

Богатство:

Тази година ще имате много късмет с парите. Ще имате възможност да изкарате бързи пари, както и шанс да спечелите от лотарията или хазарт (изключително важно е да не прекалявате). Можете да намерите нови начини да изкарвате пари ако използвате вашето мислене и умения. На мъжете ще им изскочат добри възможности, най-вероятно отчасти заради техния любовен партньор. При проблеми с работата не бъдете нетърпеливи и бъдете спокойни.

Любов:

Мъжете със зодия Тигър ще имат малко повече късмет от жените. Вероятно е да срещнат нов човек, но ще имат проблеми ако влязат във връзка. Жените с тази зодия ще имат много мъже около тях, с които имат чисто приятелски отношения, главно защото им е трудно да намерят правилния за тях човек.

Сувенир зза привличане на любов през 2018- годината на земното куче- charmyrose.com
Сувенир зза привличане на любов през 2018- годината на земното куче- charmyrose.com

Здраве:

Според китайските предсказания за 2018 г е вероятно да срещнете затруднения със здравето. Вероятно често ще се чувствате много нервни и уморени. Важно е да тренирате често, да ядете здравословна храна и поне от време на време да правите нещо, което намирате за отпускащо.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*