Спа

Спа

Спа процедури, спа салони, спа терапия – това се все понятия, които навлизат трайно в живота ни. Но дали знаем откъде идват?

Терминът Спа идва от името на белгийският курорт Спа, станал известен с лечебните си минерални води.

Постепенно обхватът на понятието се разширява и в него вече влизат и лечение с водорасли, соли, лечебна кал и растения,кафе,минерали,перли даже и диаманти на прах. В съвременните Спа салони ще добавят към това и нежна, успокояваща музика, ароматични свещи или пръчици.

Основата на процеса е, чрез силата на водата, с различни добавки, да се успокоите, тонизирате, освежите и да се откъснете поне за малко от ежедневието си. Важно е продуктите, които използвате да са натурални и да ви доставят удоволствие.

Всъщност, за да си направите спа, не е необходимо да пръскате много пари по скъпи и луксозни процедури -достатъчно е да си набавите спа препарати и да се отпуснете в собствената си вана ,ако допълните солите,маслата и бомбичките за вана със свещи и музика това може да стане невероятен романтичен подарък за вашият любим човек. Лукса не винаги е непоносимо скъп – той е качество на живот, което лесно може да си позволите !

Шумящи бомбички за вана с масла от портокал и нероли

На следващите страници ще ви запознаем със спа продуктите от линията на „Sea of Roses“ – Бутик за козметика и спа продукти.

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*