2013- Годината на Змията- как да бъдем успешни

2013 година на змията- Charmyrose.com - Интернет магазин
2013 година на змията- Charmyrose.com – Интернет магазин

2013 – Годината на Змията- как да бъдем успешни
Китайско название на годината на Змията (Змея): Ший
Място в китайският зодиак – 6
Време от денонощието под влиянието на Змията: 9-11 часа
Съответстващ знак в западния зодиак: Скорпион
Елемент: Огън
Знак – минус

Змията е символ на годините:… 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 …

Годината на Змията започва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г. Китайците ще я посрещнат като ГОДИНАТА НА ВОДНАТА ЗМИЯ

Космически елемент на годината – вода, цвят – черен.

Rose Absolut- Комплект тъмен седеф и Опушен Кварц- камъните на 2013
Rose Absolute- Комплект тъмен седеф и Опушен Кварц- камъните на 2013

В годината на Змията късмет носят цветовете черно, синьо, тъмен тюркоаз,тъмно лилаво и зеленото. Стихия е водата, която символизира подвижност, динамика и промяна, но и нестабилност, прекалена емоционалност и промени.

Символ на 2013 година е Черната водна Змия. Черният цвят представлява Вселената, заплахата, това е цветът на дълбоките води и големите промени и революции. Китайците обаче смятат черното за пълно с възможности и нови неща за откриване. Черната Змия носи на хората неочаквани промени, нестабилност и промяна. През нея шанс имат умните, издръжливите и тези, които напредват бавно, планирано и внимателно. Както змията сменя своята стара кожа, така и ние трябва за да успеем да се огледаме и да приключим и изчистим от живота си всичко, което е старо, ненужно и пречи да поемем новия си път. В годината на змията късмет носят заниманията с наука, философия, появяват се нови религиозни течения и вярвания, нови партии, общества, не е изключено да се появят нови автономни държави в рамките на вече съществуващите.

Charmy Rose- Комплект Лазурит и Кристали- камъните на 2013 година
Charmy Rose- Комплект Лазурит и Кристали- камъните на 2013 година

 Не е добре през годината на Змията да залагате на риска – всичко, което не сте планирали, подсигурили ще ви донесе разочарование и загуби. От друга страна – това е годината на откривателите, учените и революционерите, на силните и мъдри хора.
Според китайците е добре в дома си да имате символ на дадената година,така че фигурка на змия може да донесе в дома ви това,което символизира самата статуетка- в някои змията държи символи на здраве, в други на пари- избора е ваш.Важно е обаче някъде по змията да има златен цвят,за да донесе просперитет. В годината на Змията много актуален камък за късмет е Ясписа Змийска Кожа – един красив и доста непознат камък. Други камъни за късмет през годината са Лазурит, Содалит, Син слънчев камък, Опушен кварц, Оникс, Огледален Обсидиан, Малахит, Серпентинит, Лабрадорит, Хематит, както и Аметист и всички видове тъмен ахат,  тъмен седеф и тъмни перли.

Charmy Rose- комплект Оникс и кристали- камъни за късмет през 2013
Charmy Rose- комплект Оникс и кристали- камъни за късмет през 2013

Не е добре в годината на змията да сменяте работата или жилището си, освен ако това не е отдавна планирано и премислено за вас. Така че имате 3 месеца до годината на Змията – завършете промените в живота си и се подгответе за една по-мъдра и умерена година. Късмет!

Бижута от подходящите камъни и сувенири от камъни можете да закупите или поръчате тук  http://www.charmyrose.com/

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*