Весел хороскоп – Овен


Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас. Само ще добавим, че шефа на Дари е Овен, така че тя се е постарала особено…

Овена си е овен. Винаги е прав и не му дреме на… По-лесно е да го убиеш на място, отколкото да започнеш спор с него, защото е възможно да го убедиш само ако е сляпо-глухоням, без ръце и крака (но и тогава не е сигурно че няма да ви покаже среден пръст).

Затова пък Овните са честни. Понякога толкова честни, че те хваща скомина: ще ви отговори честно, че прическата не ви отива или роклята ви прави по пълна. Освен да се примирите, нищо не можете да направите (за друг вариант погледнете по-горе).
В домакинството Овена по правило е безполезен – той умее само да генерира гениални идеи, а да се цапат с изпълнението им предоставя на другите. Впрочем, ако му намекнете, че Стрелеца, например, мие чинии по-добре, гадината ще ви лъска сервизите до второ пришествие, защото няма нещо, в което Овена да отстъпи на Стрелеца.
С Овена никога няма да скучаете – този знак притежава някакъв кармичен талант да си докарва приключения на главата… и на други части естествено. Умее да печели бързо и лесно, но като горда и принципиална личност, мрази парите и се старае да се отърве от тях. При това винаги има поне няколко тайни фонда, които са по-прилично да са на Дева, естествено. При това е толкова разсеян, че забравя за тях, което е добре дошло на партньора му, особено ако е Близнаци.

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

2 thoughts on “Весел хороскоп – Овен

  1. много интересен блог, с нетъпрение очакваме нови публикации, продължавайте да пишете и да споделяте тук с всички нас, поздрави и до скоро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*