Да е весела и космата!!!!!Новогодишно обръщение на Косматия към Нацията

Официално Новогодишно Обръщение към Нацията от Косматия Професор

Уважаеми Космати сънародници,

измина още една година, в която гейовете, които телевизиите показват на килограм, се опитваха да ни убедят да се епилираме и да станем „Нежни“, но ние устояхме….

Още една година, в която рекламите за прах за пране надвишаваха в пъти тези за бира и уиски. На косъм бяхме да започнем да перем вместо да пием, но ние Устояхме…..

Цяла година жените в повечето случаи изглеждаха така : В смисъл като стандартно грозни нацупени квартални кучки, които ръмжат за разходка да препикаят Мола…..  Но ние устояхме….. Само черният ни дроб знае колко усилие и пиене ни струваше да не ги убием….

Но стига за гадостите….. Новата Година Настъпи ….

Първо вземете някои предпазни мерки

1. Ако живеете с тъщата, намерете някой много талантлив художник да я изрисува много по-красива отколкото е – ето в този стил

После подарете на Тъщичката този шедьовър и я изпратете в стаята и да въздиша по отминалата си младост и годините, в които е изглеждала така прелестна….

2. Знам, че тази проскубана твар жена ви мяука покрай вас колко би било добре да празнувате на Малдивите или поне да и подарите Златно пръстенче за Коледа  и колкото и да пиете тя продължава да ви къса нервите и продължава да изглежда така:

Затова омотайте Коледно тази твар и я пратете като празничен подарък на шефовете, които тази година са ви намалили заплатата или на колегите, които са се натягали на шефовете – никаква милост – този подарък е достоен за тях…

3. Ако сте се размножили, пратете децата да спят, ако не сте – помислете сериозно дали да го правите….

След тези предпазни мерки е време купона да започне !!!!! Купонясвайте като за последно, защото идната година пак ще е кризисна, малопарична и все така гейска

….

Но можете да помечтаете за късмета шефа ви да прибере за постоянно жена ви и тя да го докара до такова състояние

Ей такъв късмет дай боже да споходи всеки шеф, който е намалил парите ви за пиене!!!

И накрая намерете една истинска Снежанка – нали знаете – секси и тихичка, без претенции къде ще спи и какво ще яде, която харесва и джуджета без особено добро финансово положение…. Това е вашата жена – хващайте я и не я пускайте !!!!

А на вас малко останали на този свят Снежанки да ви дам мъдър и космат съвет – правете мноооогооооо секс с любимия, че февруари започва Годината на Заека – а знаете по колко време го правят зайците….

И така да е богата,космата, здрава и корава…

На всички – приятно Ипразване и Честито…..

Следва празничен кадър с Космата заря в чест на Косматия!

И накрая някои благодарности – Благодаря на Мама, че ме направила толкова красив и талантлив, благодаря на гаджето ми, че ме понася (не че знам защо), благодаря на Слънчо, че ми осветява ежедневието (той Слънчо си знае кой е) и на гаджето на Слънчо ( и той си знае), благодаря на Стефан, че сътвори тази страница (в началото не бе Словото, а Той -Създателя!!!!) благодаря и на кучката на Стефан, че не се разгонва често, та му остава време да работи!  Благодаря на Дари, че е винаги насреща (даже когато нас ни няма), благодаря и на Insomnia за статиите (това е единствената сериозна благодарност)….

Благодаря и на Тъпи Травеститова, Дибидюска Духлева, Колка Паркинга, Мамутка Надеждова  и другите описани в списанието герои – знам, че не ви се вярва, но те са истински….

Благодаря на Господ за чувството му за хумор с което е пуснал толкова „интересни“ създания по света ….

Наздраве!!!!!

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*