Как да привлечете късмета в живота си с обикновена и лесна домашна магия – част първа – входната врата

Как да привлечете късмета в живота си с обикновена и лесна домашна магия - част първа - входната врата
Как да привлечете късмета в живота си с обикновена и лесна домашна магия – част първа – входната врата
Artofamulets.com

Много хора се плашат от думата „магия“, защото я свързват с черни ритуали и проклятия. Истината обаче е, че нашите предци са ползвали много лесни и достъпни начини да защитят дома и да поканят късмета в живота си.  За съжаление, за разлика от другите народи, при нас тези традиции са позабравени. Затова започваме тази поредица от статии – за да ви помогнем да направите от дома си своя крепост и свое уютно място за почивка.

Входната врата – ако често хващате „лоши очи“ и се чувствате изтощени, имате редовно главоболие ви е нужна малко защита. Има много начини и затова избора зависи от вашето усещане. Защита могат да бъдат – закрепена икона, кръстче, пентакъл или сигил до или на входната врата, метла или малка метличка от канела с възли до входа, ако живеете в къща розмарин или мушкато засадени до вратата, две игли кръстосани с остриетата навън от дома ви под изтривалката.

Ако усещате, че все по-често в дома ви има спорове и напрежението лесно се повишава без причина се замислете дали това става след като се приберете в дома си след работа или ако дълго стоите в дома си. В първия случай е нужно нещо, което да „обира“ лошата енергия и да ви пречиства, за да не внасяте негативната енергия в дома си. Това могат да бъдат – купичка или ваза с кристали морска сол аранжирани до вратата, морска сол поръсена под изтривалката, Красиво аранжирани камъни с ниска вибрация (оникс, яспис, ахат или обикновени плоски камъни), ако в дома ви има и деца е добре да осигурите по-силна защита със сигил или ангелски амулет за дома, магическа бутилка за защита, защитна верига с руни.
Ако караниците настъпват когато всички сте дълго време у дома ви е нужно основно прочистване на дома и фън шуй коректори за хармония – това са оргонити, сигили за хармония, кристални пирамиди или лотуси, сувенири от розов кварц, лунен камък, опал или аметист.
Ако усетите, че напрежението идва от тинейджър или определен член на семейството, поставете до леглото му сигил за Спокойствие или сувенири или друзи от Лазурит или Содалит.

Всички тези лесни неща ще ви помогнат да усещате дома си като свое специално място пълно със спокойствие и късмет.

Тук можете да разгледате: амулети за защита и пречистване

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*