Каква вещица сте и коя е скритата ви сила

Всяка жена има своя лична сила, която я прави неповторима. Докато някои може да отричат ​​интуицията и силите си, други имат смелост да следват мечтите си. Направете този тест за избор на метла и разберете какъв вид жена сте Ако някога сте се чудили „каква вещица съм аз?“, значи сте попаднали на правилното място. Този тест ще ви помогне да получите идеалния отговор!
Изберете метла и оставете тайната ви сила да бъде разкрита.

Каква вещица сте и коя е скритата ви сила

Ако сте избрали номер едно – The Devil’s Broom Дяволската метла

Каква вещица сте, питате вие? Вие сте човек, който познава потенциала си много добре и никога не се колебае, когато става въпрос за изследване на нови и интересни неща. В професионалния си живот винаги обичате да впръсквате малко от своя „вещерски нюх“ във всичко, което правите, за да стоите далеч от загуби и рискове. Вие сте активен човек, който мрази просто да седи или мързелува и да не прави нищо. Най-много обичате да следвате мечтите си, никога не отказвате състезания и обичате да спортувате.

Номер 2 Skull Temptress

Ако сте избрали тази метла, вие сте вещица, която знае как да привлича вниманието. Вашата харизма веднага подчинява околните. Вие сте човек, който притежава силата да знае, че нещо ще се случи, дори преди то да се случи и сте подготвени предварително. Красавица с мозък, трудно е да ви заблудят или измамят по някакъв начин. Вие сте добри в разбирането какво всъщност са другите хора и какви са техните истински намерения. Ето защо хората винаги идват при вас за добър съвет и напътствие.

Номер 3 Twisted Destiny

Ако сте привлечени от тази метла, значи сте умели в изкуството да манипулирате и влияете на хората, като оказвате емоционален натиск върху тях, като същевременно поддържате нормални отношения с тях. Знаете как да накарате хората да правят неща, които искате да правят, и никога не се колебаете да ръководите хората наоколо. Въпреки свирепата си и бурна природа и уменията си за самосъхранение, можете да пожертвате желанията и нуждите си за хората, които истински обичате. След като приемете някой за ваш близък, можете да направите всичко за него.

Номер 4 Mother of Snakes.

Вие сте човек, който изглежда плашещ за всички, но в същото време те изпитват дълбоко чувство на уважение към вас. Тъй като хората обикновено се страхуват от вас, те винаги ще се опитат или да се отклонят от пътя ви, или да се опитат да ви станат приятели, за да сте на тяхна страна. Въпреки, че изглеждате студени и изискани отвън, в действителност обичате да бъдете оставяни сами и да мечтаете и никога не се опитвате да нараните някого. Нападател сте само ако се опитват да си играят с вас или да наранят някой по- слаб по някакъв начин

Номер 5 The Truth Teller

Вие сте човек, който е много добър в преценката на хората и никога не се доверявате толкова лесно, особено когато сте във връзка. Винаги спите с едно отворено око и винаги сте готови да се задействате, когато нещо се обърка. Това ви прави надежден човек, който винаги е предимство за всеки екип. Поради вашата интелигентност и мъдрост, обичате да наставлявате малки деца и да ги учите на всичко, което знаете. Вие сте и модел за подражание и всеки, когото срещнете, винаги гледа на вас като на източник на вдъхновение.

Номер 6 The Silver Needle

Ако сте избрали тази метла, вие сте човек, който няма проблем да се приспособи към нови и непознати ситуации. Изключително отворен, гъвкавият ви характер ви прави популярни сред хората и всеки винаги ви очаква с нетърпение. Присъщото ви хладнокръвие и чувство за хумор ви прави душата на купона и най-забавния човек наоколо.

Номер 7 The Straight Shooter

Ако сте избрали тази метла, значи вие сте човек, който винаги е брутално честен и изобщо не отстоява никаква лъжа. Мразите хора, които мамят други хора за тяхна изгода и стоите далеч от тях. Истината, честността и почтеността са ценностите, с които винаги живеете. Вашите ценности, морал и принципи са това, което привлича хората към вас и където и да отидете и каквото и да правите, никога не правите компромис с тях.

Номер осем The Frightful Flyer

Изборът на тази метла означава, че обичате приключенията и вълнението в живота си и рутината просто не е за вас. Вие сте роден изследовател и авантюрист, който винаги е нащрек за следващото голямо приключение. Спазването на строги правила е нещо, което ви е трудно, а вашата спонтанност ви прави това, което сте. Не се отчайвате лесно и в случай че паднете, не се самосъжалявате. Ще станете отново с гръм и трясък и ще хукнете към мечтите си.

Имайте много, много щастлив и забавен празник Хелоуин!

предлагаме всичко необходимо за практикуващите Магия, Уика, Будизъм и Медитация и различни форми на вещерство.
Разгледайте тук: Магазин за магия

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*