Какво ви очаква през 2016 година- част 6- Зодия Кон (родените през 1966, 1978, 1990, 2002)

majmunka-1Какво ви очаква през 2016 година- част 6- Зодия Кон (родените през 1966, 1978, 1990, 2002)

Какво ви очаква през 2016 година- зодия Кон

Години на коня: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак не е кон, а змия

Коня харесва да се стреми към успех, победа, слава и богатство. Маймуната пък преследва предизвикателства и ученето на нови умения.
Затова тези две зодии са добър екип и могат да успеят в сферата на бизнеса, но за да стане това, коня трябва да притежава много знания за бизнеса.
Той е най-добър в това да ръководи- може да предвижда как ще се развият нещата и да вземе най-уместното решение в почти всички ситуации.
Маймуната пък е добре да играе ролята на спонсор, който подкрепя развитието на проекта като осигурява нужните ресурси.
На всеки от знаците в китайския зодиак съответства един от общо пет елемента- дърво, огън, земя, метал и вода.
Зодиите, които са свързани с метал, носят пари на тези, които са свързани с огън- тоест маймуната носи пари на коня.
Ако хора с тези два знака се комбинират и полагат усилия е почти сигурно, че ще успеят в това, което правят.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: През годината на маймуната ще бъдете затрупани от работа и отговорности, но за сметка на това, колкото повече усилия положите за да се справите с тези трудности, толкова повече ще растат доходите ви.
Възползвайте се от възможността да работите и няма да съжалявате.

Смяна на работно място: Има огромен шанс да ви назначат на по-високо платена позиция или да получите повишение. Може да ви повишат в сегашната ви работа или да получите предложение да работите другаде, но за повече пари- при всички положения е добре да приемете и да се изправите пред всяко предизвикателство, което ще ви поднесе съдбата през тази година.
Бъдете убедени, че в крайна сметка ще си струва.

Богатство: Очаква ви много късмет с парите. В случай, че имате излишни пари, които искате да инвестирате е добре да седнете и да помислите как и в какво би било най-умно да ги вложите. Ако не желаете да ги вложите е препоръчително да ги спестите.
Най-вероятно ще изкарвате достатъчно, за да си позволите да купите почти всичко, което пожелаете, но внимавайте да не харчите прекалено много- винаги е добре да имате спестявания, защото така сте подготвени каквото и да стане.

Любов: Ако търсите любов, сега имате възможност да я намерите. Ще имате много възможности да се запознавате с хора и това е шанса ви да намерите подходящия за вас човек. При положение, че вече сте го намерили и сте във връзка или просто сте влюбени, стремете се да бъдете възможно най-романтични. Ще си струва.

Социален кръг: Тъй като работата заема по-голямата част от времето ви, бизнеса най-вероятно ще е това, за което говорите най-често.
За сметка на това, заради честото общуване на тази тема ще се сдобиете не само с много приятели и връзки, а и с нови знания и умения, които само ще ви помогнат в областта на бизнеса.

Кавги: Попаднете ли в ситуация, в която ви се наложи да водите съдебно дело, най-вероятно нещата ще са във ваша полза, особено ако причината за делото са парите.

Здраве: Ако тренирате, не прекалявайте, за да не контузите тялото си. Внимавайте за разтежения на мускули и сухожилия, както и счупване на кости. Звучи страшно, но стига да внимавате, не би трябвало да имате проблем. Тренировките, както и почти всичко, за което може да се сетите, не са добри за вас в прекалени количества.

Общото ви състояние: Не изпускайте шанса да работите и да си заслужите слава и богатство, защото наистина имате тази възможност. Тренирайте редовно- понякога многото работа може да е стресираща, а тренировките са страхотен начин да се освободите от стреса.
Очаква ви много успех през годината, стига да се изправите пред предизвикателствата, които ще ви поднесе живота.

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*