Какво ви очаква през 2016 година- част 6- Зодия Кон (родените през 1966, 1978, 1990, 2002)

majmunka-1Какво ви очаква през 2016 година- част 6- Зодия Кон (родените през 1966, 1978, 1990, 2002)

Какво ви очаква през 2016 година- зодия Кон

Години на коня: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак не е кон, а змия

Коня харесва да се стреми към успех, победа, слава и богатство. Маймуната пък преследва предизвикателства и ученето на нови умения.
Затова тези две зодии са добър екип и могат да успеят в сферата на бизнеса, но за да стане това, коня трябва да притежава много знания за бизнеса.
Той е най-добър в това да ръководи- може да предвижда как ще се развият нещата и да вземе най-уместното решение в почти всички ситуации.
Маймуната пък е добре да играе ролята на спонсор, който подкрепя развитието на проекта като осигурява нужните ресурси.
На всеки от знаците в китайския зодиак съответства един от общо пет елемента- дърво, огън, земя, метал и вода.
Зодиите, които са свързани с метал, носят пари на тези, които са свързани с огън- тоест маймуната носи пари на коня.
Ако хора с тези два знака се комбинират и полагат усилия е почти сигурно, че ще успеят в това, което правят.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: През годината на маймуната ще бъдете затрупани от работа и отговорности, но за сметка на това, колкото повече усилия положите за да се справите с тези трудности, толкова повече ще растат доходите ви.
Възползвайте се от възможността да работите и няма да съжалявате.

Смяна на работно място: Има огромен шанс да ви назначат на по-високо платена позиция или да получите повишение. Може да ви повишат в сегашната ви работа или да получите предложение да работите другаде, но за повече пари- при всички положения е добре да приемете и да се изправите пред всяко предизвикателство, което ще ви поднесе съдбата през тази година.
Бъдете убедени, че в крайна сметка ще си струва.

Богатство: Очаква ви много късмет с парите. В случай, че имате излишни пари, които искате да инвестирате е добре да седнете и да помислите как и в какво би било най-умно да ги вложите. Ако не желаете да ги вложите е препоръчително да ги спестите.
Най-вероятно ще изкарвате достатъчно, за да си позволите да купите почти всичко, което пожелаете, но внимавайте да не харчите прекалено много- винаги е добре да имате спестявания, защото така сте подготвени каквото и да стане.

Любов: Ако търсите любов, сега имате възможност да я намерите. Ще имате много възможности да се запознавате с хора и това е шанса ви да намерите подходящия за вас човек. При положение, че вече сте го намерили и сте във връзка или просто сте влюбени, стремете се да бъдете възможно най-романтични. Ще си струва.

Социален кръг: Тъй като работата заема по-голямата част от времето ви, бизнеса най-вероятно ще е това, за което говорите най-често.
За сметка на това, заради честото общуване на тази тема ще се сдобиете не само с много приятели и връзки, а и с нови знания и умения, които само ще ви помогнат в областта на бизнеса.

Кавги: Попаднете ли в ситуация, в която ви се наложи да водите съдебно дело, най-вероятно нещата ще са във ваша полза, особено ако причината за делото са парите.

Здраве: Ако тренирате, не прекалявайте, за да не контузите тялото си. Внимавайте за разтежения на мускули и сухожилия, както и счупване на кости. Звучи страшно, но стига да внимавате, не би трябвало да имате проблем. Тренировките, както и почти всичко, за което може да се сетите, не са добри за вас в прекалени количества.

Общото ви състояние: Не изпускайте шанса да работите и да си заслужите слава и богатство, защото наистина имате тази възможност. Тренирайте редовно- понякога многото работа може да е стресираща, а тренировките са страхотен начин да се освободите от стреса.
Очаква ви много успех през годината, стига да се изправите пред предизвикателствата, които ще ви поднесе живота.

Какво ви очаква през 2016 година- част 6- Зодия Кон (родените през 1966, 1978, 1990, 2002)
5 (100%) 1 Гласа
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*