Магията на Лазурита

Магията на Лазурита

Комплект Лазурит - charmyrose.com
Комплект Лазурит – charmyrose.com

Лазуритът е един от най-търсените камъни от началото на човешката история. Неговият дълбок небесно син цвят е универсален символ на мъдрост и истина.

сърчице от Лазурит- charmyrose.com
сърчице от Лазурит- charmyrose.com

 

В древни времена този минерал  е бил високоуважаван заради красивия си цвят и ценната боя с цвят ултрамарин, която се извлича от него. Златния саркофаг на Тутанкамон бил богато инкрустиран с лазурит, както и други погребални орнаменти на египетските фараони . Камъка е сформиран от множество минерали, главно от содалит, калцит и пирит.

друза Лазурит- charmedastrology.com
друза Лазурит- charmyrose.com

Лазуритът е мощен кристал за активиране на висшия разум и повишаване на умствените способности и затова е идеален за психолози, археолози, адвокати, историци и изобретатели. Той стимулира желанието за знание, истина и разбиране и подпомага процеса на учене. Отличен е за подобряване на паметта. За успех в творческа или обществена сфера свързана с резултатите, носете лазурит на прослушването или интервю. Носен на работното място, камъка привлича повишение и успех.

гривна Лазурит- charmedastrology.com
гривна Лазурит- charmyrose.com

 

Освен че може да ви помогне в работното място, кристала е също така полезен на физическо, емоционално и енергийно ниво. Облекчава болка и възпаления и е особено ефективен срещу мигрена.

комплект хризокола и Лазурит-charmyrose.com
комплект хризокола и Лазурит-charmyrose.com

Подпомага разстройства на нервната система и мозъка и се смята, че помага с дефицит на вниманието, аутизъм и синдром на Аспергер. Лазуритът е кристал на истината във всички аспекти.

Медалион Лазурит-charmyrose.com
Медалион Лазурит-charmyrose.com

Той разкрива вътрешна истина, насърчава самосъзнание и приемането на това знание. Активира психичните центрове на третото око и балансира енергиите на гърлената чакра.

Дръвче Лазурит-charmyrose.com
Дръвче Лазурит-charmyrose.com

 

Камъка е един от най-старите духовни камъни познати на човека, използвани от лечители и свещеници за мъдрост и да стимулира психическите способности и вътрешната визия.

Бижута от Лазурит може да закупите или поръчате тук: Бижута от Лазурит

Ако искате да зарадвате гостите на празника си с подаръци от лазурит може да ги поръчате тук http://charmybride.com/index.php

Статията е подготвена от Мартин Колев

4.8/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*