Модерни кичури 2023 – ефект Холограма

Най модерната тенденция за 2023 година са кичурите с ефект холограма.

За целта е нужно да изсветлите косата си и после с щадящи безамонячни бои за коса да добавите преливащите се тонове, за да постигнете един невероятен ефект с който ще сте център на вниманието както на плажа така, и в нощния клуб.

Уморени ли сте от това косата ви постоянно да е в един и същи цвят? Готови ли сте да опитате нещо ново и вълнуващо? Може би прическа с ефект холограма е това, което трябва да опитате.
Холограмните цветове са тенденция, която завладя света през последните години и скоро няма да изчезне. Тези зашеметяващи цветове създават преливащ се цвят, който сякаш блести и се променя, когато светлината попада върху косата ви.
С радост предлагаме безамонячни бои за коса, които могат да ви помогнат да постигнете този модерен вид, без да увреждате кичурите си. Формулите на нашите бои са щадящи за косата ви, като същевременно осигуряват жизнен и дълготраен цвят. Също така са подходящи за многократна употреба и можете да боядисате косата си с тях много пъти преди да свършат

Холограмна прическа/Холограмни кичури с пастелни безамонячни бои за коса
Холограмна прическа/Холограмни кичури с пастелни безамонячни бои за коса

 

За да разгледате и закупите безамонячни бои за коса, моля натиснете тук: Щадящи безамонячни бои за коса за холограмни прически и кичури

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*