Коя боя за коса е най-добра – безамонячна или амонячна боя?

Опитвате се да изберете между амонячна боя за коса и безамонячна боя за коса за следващото си боядисване? И двата варианта имат своите плюсове и минуси.

В тази публикация ще ви помогнем да вземете информирано решение за това коя е най-добрата боя за коса за вас.

Амонячна боя за коса: Какво трябва да знаете?

Трайните бои за коса обикновено съдържат агресивни химикали като амоняк, които проникват дълбоко в кичурите ви, което затруднява отстраняването им по-късно. Въпреки че могат да осигурят дълготрайни резултати, с течение на времето те могат да увредят както скалпа, така и кичурите ви.

Безамонячна боя за коса: Защо е по-добър избор

Безамонячните бои за коса са по-щадящи за скалпа и кичурите в сравнение с традиционните перманентни бои, които използват амоняк като основна съставка.
Ето някои предимства на използването на нашата серия висококачествени безамонячни бои за коса:

  • По-здрави кичури: Нашата формула не разчита на агресивни химикали като амоняк или пероксид, които отварят кутикулите, преди да нанесат пигментни молекули във всеки кичур.
  • По-подходящи за чувствителен скалп: Ако след боядисване на косата си с традиционни бои изпитвате раздразнение или чувствителност на скалпа, нашата щадяща формула е идеална за вас.
  • Дълготрайни резултати: Макар че не е толкова дълготрайна, колкото перманентната боя, нашата формула все пак осигурява ярки резултати, които могат да издържат седмици и дори месеци.

Ако искате да обновите външния си вид по по-щадящ начин, без да жертвате качеството или дълготрайността, помислете дали да не преминете от обикновена перманентна боя към нашата линия висококачествени безамонячни бои за коса още днес!

За да разгледате и закупите безамонячни бои за коса, моля натиснете тук: Професионални безамонячни бои за коса

 

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*