Какво очаква зодия Кон през 2018- годината на жълтото земно куче

Подаръци за колеги за 2018- годината на кучето- charmyrose.com
Подаръци за колеги за 2018- годината на кучето- charmyrose.com

2018 -годината на Кучето каква ще бъде за родените под знака на Кон?

Годините на зодиа Кон са: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Кариера:

Хората със зодия Кон са е възможно да действат прекалено импулсивно на работното място. Понякога можете да сте доста упорити и това да доведе до конфликт с шефа, което от своя страна прави получаването на повишение доста трудно. Възможно е да постигнете успех в работата, но само ако вложите време и усилия и поддържате добри взаимоотношения с колегите.

 

Богатство:

През тази година ще имате късмет с парите. Важно е да използвате всичкия си интелект и да инвестирате парите си умно. Ще ви се наложи да положите огромни усилия на работното място, но можете да бъдете сигурни, че те ще си струват в крайна сметка. Преди да действате се уверете, че добре сте прочели закона, за да се избегнат съдебни дела.

Фън Шуй подарък за късмет през 2018г- годината на жълтото земно куче
Feng shui Сувенир за късмет през 2018- годината на жълтото земно куче

Любов:

Според предсказанията, тази година жените със зодия Кон са предразположени към това да разпространяват клюки, което може да им създаде проблеми във връзката. Най-добрия съвет е да се сдържате и да полагате усилия да се разбирате с партньора си.  Мъжете близнаци ще се държат мило и учтиво, което ще остави добро впечатление върху околните.

Здраве:

Тази година сте предразположени към физически наранявания, затова е добре да внимавате ако извършвате дейности с висок риск от физически наранявания. Възможно е да имате проблеми със стомаха, но това лесно може да бъде предотвратено с правилно хранене. Добре е често да ходите на профилактични прегледи, защото са възможни дихателни проблеми през 2018г. Ако ще ходите на планина, ще се катерите или планирате подобни занимания е добре да вземете и друг човек с вас, за всеки случай.

Фън шуй комплект кучета за късмет през 2018 годината на жълтото земно куче -charmyrose.com
Фън шуй комплект кучета за късмет през 2018 годината на жълтото земно куче -charmyrose.com

 

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

5/5 - (8 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*