Предсказание за зодия Дракон през 2018г- годината на кучето

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018
Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018

Годините на Дракона са: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Кариера:

На хората със зодия Дракон ще им е трудно да получат повишение на работното място, въпреки всичките им усилия. Възможни са конфликти с шефовете. Затова е важно да не бъдете импулсивни. Не нарушавайте правилата и не противоречете на висшестоящите, колкото и изкушаващо да ви се струва това. Когато Ви се налага да вземете важен избор, недейте да действате импулсивно- направете нещо приятно и релаксиращо, за да сте спокойни и чак тогава вземете своето решение.

Богатство:

Възможно е през 2018г. да претърпите финансови загуби поради своеволни действия- например глоба заради минаване на червен светофар. Важно е да внимавате и да действате спокойно, независимо какво правите. Добре е тази година да спестявате възможно най-много пари.

Фън Шуй подарък за късмет през 2018г- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй подарък за късмет през 2018г- годината на жълтото земно куче

Любов:

Ще срещнете трудности в тази област от живота, но е важно да ги преодолеете. Често ще ви се иска да действате импулсивно, но е важно да се сдържате, защото иначе това може да доведе до прекратяване на връзката. Съвета да сте спокойни важи и тук. Не давайте на стреса да се натрупа, често правете неща, които ви успокояват и това ще ви помогне да мислите трезво.

Здраве:

Предразположени сте към стомашни и сърдечни проблеми поради ежедневието изпълнено със стрес. Бъдете много внимателни когато карате кола. Отивайте често на профилактични прегледи и тренирайте, за да не се натрупва стрес. Това е начина да бъдете успешни.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

5/5 - (8 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*