Предсказание за зодия Плъх през 2018- годината на земното куче

 

Фън Шуй амулет за късмет през 2018- годината на земното куче
Фън Шуй амулет за късмет през 2018- годината на земното куче

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на кучето 2018

Годините на зодия Плъх са: 1972, 1984, 1996, 2008

През 2018, хората със зодия Плъх ще имат доста добър късмет, но това ще им донесе малко повече стрес от обичайното. През тази година трябва да се възползвате от всеки шанс да натрупате или спестите пари. Относно любовния живот, трябва постоянно да бъдете позитивни и да изразявате чувствата си. Важно е често да тренирате, за да освобождавате стреса от живота си.

Кариера:

Успеха ви в тази област е почти гарантиран. Ако имате шеф е вероятно да успеете да го впечатлите, което от своя страна да доведе до повишение или добри възможности. Възползвайте се от всеки шанс да свършите повече работа.

Богатсво:

Според предсказанията за 2018, хората със зодия Плъх ще изпитват повече стрес от обикновено, но това ще доведе до повече успех в бизнеса. Трябва да проявите инициатива и да поемате всяка възможност, която можете. Ако имате възможност да изкарате пари и извън постоянната ви работа, направете го.

Любов:

Ще имат късмет с любовта през 2018г. Жените ще имат малко повече късмет в тази сфера от мъжете. Мъжете ще срещнат различни трудности при започване на връзка, но те трябва да бъдат преодоляни. Бъдете позитивни и не се отказвайте.

Здраве:

Стреса от работното място вероятно ще ви натовари психически. Работете много, но не забравяйте от време на време да почивате. Предразположени сте към физически наранявания и заболявания, свързани със стомаха. Избягвайте занимания, които крият риск от физически наранявания.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

5/5 - (11 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*