Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

Криза е. Даже и тези, които не вярват в амулетите и късмета, се замислят как да привлекат малко повече благосъстояние в дома си. Магазините са пълни с всякакви сувенири, но какво точно е тяхното значение и къде да ги разположим? За да ви помогнем с тези въпроси, ето списък, съставен от специалисти, на 10-те най-известни елементи на фън шуй, които се смята, че носят в дома или офиса късмет, пари и благополучие.

1. Фън шуй трикраката жаба
Фън шуй трикраката жаба е може би най-популярният символ на имотите, късмета и парите. Жабата има три крака, седи на легло от монети, кюлчета или ба-гуа символи, понякога има монети в устата.

Фън Шуй трикрака жаба за пари charmyrose. com
Фън Шуй трикрака жаба за пари

Трикраката жаба привлича пари в дома ви, когато е поставена доста ниско, диагонално от предната врата, сякаш очаква да поздрави богатството – така привлича добрата енергия, която китайците наричат Чи. Не я дръжте директно до предната част на входната врата! Според фън шуй, поддържане на девет жаби в дома ви, ще привлече повече пари, но ако не искате да си правите колекция от жаби, може да сложите и само една.

Фън Шуй трикрака жаба за пари charmyrose. com
Фън Шуй трикрака жаба за пари

Оттук може да разгледате и закупите фън шуй трикрака жаба: Фън шуй трикрака жаба

2. Тримата богове Fuk Luk Sau (китайски 3 звездни мъдреци) – Здраве, Късмет и Богатство
Във Фън Шуй, тримата богове (китайски звездни мъдреци ) се наричат Fuk, Luk, Sau  са втория най- почитан символ за насърчаване на здраве, богатство и щастие.

http://www.charmyrose.com.com/ Фън Шуй тримата богове
Фън Шуй тримата богове

Те са изключително популярни, тъй като те символизират почти всичко, което прави хората щастливи и доволни. Дръжте поне един набор от тези боговете  в дома си, за да привлечете късмета в живота си. Една от най-известните фън шуй майсторки, Lilian Too, поддържа три комплекта от тези три мъдреци в офиса дома си, като твърди, че така укрепва късмета си.
Тук може да разгледате или закупите:  Тримата богове Fuk Luk Sau

3. Смеещият се Буда или хотей. Вече сме писали статия за тази традиционна фигура във Фън Шуй.

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей) charmyrose. com

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей)

Смеещия се Буда обикновено носи голяма чанта на гърба и златни слитъци или пари. Друг вариант е той  да е седнал с широка усмивка. Той също е наричан „Хотеи“ в Япония. За късмет и богатство  се изработва от бронз, гипс, кристал,стъкло или полускъпоценни камъни
Когато отидете в магазин или ресторант в Китай, ще забележите, че този символ на късмета се появява близо до входа или мястото директно до входната врата, държи се също близо до касата. В дома се разполага в дневната, слага се и в хотелски лобита, има го в повечето бизнес помещения в Азия. Поставянето на Смеешия се Буда на вашето работно бюро може да ви помогне също за издигане в кариерата  и облекчаване на стреса, счита се, че носи радост и щастие.

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей) 2 charmyrose. com
Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей)

Тук можете да закупите: Фън Шуй смеещ се Буда

4. Пи Яо
Пи Яо се нарича Бога – комарджия във фън шуй и е един от най-популярните фън шуй създания за привличане на пари и предмети от подаръци и хазарт. Това създание е покровител на хазарта, фондовата борса, бизнес инвестициите и игрите на късмета.
След като купите фиш или лотарийни билети, те се поставят под Pi Яо и се смята, че така той помага за привличане на пари и късмет.

5. Фън шуй монети

Фън Шуй Монети 2 charmyrose. com
Фън Шуй Монети 2

Фън шуй монети, познати още като И-Чинг или И-дзин монети.

Тези стари китайски монети са мощни инструменти за активиране на богатството. Кръг с вътрешна квадратна форма заедно представляват небето и земята.

Фън Шуй Монети 3 charmyrose. com
Фън Шуй Монети 3

Вържете три или 8 монети

Фън Шуй Монети charmyrose. com
Фън Шуй Монети

с червен копринен конец и специфичните китайски възли на късмета, и ги окачете от вътрешната страна на входната врата, за да покажете на енергията, че мястото на парите вече е вътре в къщата си. За да привлечете пари у себе си може да носите тези монети в джоба или портфейла си. За магазини или офиси е подходяша комбинацията от монети и камбанка, която също се ползва в дома за окачване на балкон или прозорец.

Тук можете да разгледате и закупите: Фън Шуй монети и Фън Шуй камбанки и пагоди

6. Златни слитъци (Златни императорски перли)
Златото символизира богатство,  благополучие и успех. Златните слитъци са традиционен китайски  символ на богатство. Те са във формата на лодка и символизират древната китайска валута, която е била изработвана от злато.

feng-shui--pari

Поставени пред смеешия се Буда или костенурка-дракон, ще увеличат богатството и късмета. Също така, Чи Лин слитъците привличат всички видове късмет – здраве, пари, деца.

7. Костенурката – Дракон

Костенурка- дракон charmyrose. com
Фън Шуй Костенурката-дракон е легендарен символ, съчетаващ завладяващата сила на дракон и костенурка. Смята се успешен начин за привличане на богатство, увеличение на доходите, насърчаване на кариерата, здравословен начин на живот, дълголетие, успех в бизнеса. Ако разчитате само на хазарт, това не е вашият символ, той по-скоро е фиксирана богатство и късмет (вместо да привлече еднократно късмета към вас, ще ви помогне стъпка по стъпка, със сигурност да се увеличават парите в бизнеса и дома ви.
Това е символът на стабилните и постоянно увеличаващи се доходи.

Тук можете да рагледате и закупите: Фън шуй костенурка-дракон

8. Риба фигурка
Във фън шуй, рибата представлява изобилие. Много китайци с бизнес поставят аквариуми с декоративни живи риби като златни риби, шаран, гупи в него, близо до входа на техните офиси, магазини и къщи за привличане на богатство и късмет.

Фън Шуй рибка за пари charmyrose. com
Фън Шуй рибка за пари

Въпреки това, е по-лесно да имате риби фигурки, отколкото да се грижите за жива риба, така че много хора разчитат на рибите фигурки в дома си или бизнес помещенията за богатство и късмет.

http://www.charmyrose/ Фън Шуй
Фън Шуй

Особено сполучлив е варианта на рибки изработени от Нефрит, кристал или стъкло

Оттук можете да закупите: Фън Шуй рибки

9. Цай Шън Yeh – китайския бог на богатството
Цай Шън Yeh е познат като цар на богатството и късмета и той е един от най-популярните китайски богове. Обикновено е изобразен как седи на тигър, за да символизира контрола си над това животно. Ръката му е пълна с златни слитъци, монети и е облечен в дреха с фигурка на дракон. Счита се, че който притежава фигурка на този бог ще бъде защитен във финансовите си дела.

Най-доброто място за поставяне на Цай Шън Yeh е пред вратата на хола или в сърцето на дома с лице към входа.

10. Кораб с глава на дракон
Смята се, че този ветроходен кораб носи богатство със силата на вятъра и водата. Поставете тези символи пред или на входа на вашите магазини, заведения или офиси, за да увеличите приходите си.
Корабът трябва да е обърнат към вътрешността на офиса (магазина), по този начин, корабът ще привлича парите вътре, вместо навън.

Ако се интересувате от Фън Шуй и китайска астрология ви препоръчваме да видите: 2017- Годината на огнения петел- какво ще ни носи успех?

Статията е подготвена от Rosali и Rosemary Mc Ghee по поръчка на този сайт. Моля, ако използвате материала от нея се позовавайте на първоизточника.

4.8/5 - (14 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

2 thoughts on “Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*