Весел хороскоп – Водолей

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Както вече ви призовавахме – ако се издразните – търсете несъществуващата и кола, за да и строшите я стъкло, я някой фар.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сега да се пренесем и към култовата зодия Водолей.

Особени белези – харесва се на всички, ама на абсолютно всички или поне така си мисли. По мерак за общуване е достоен конкурент на близнаците, компаниите го влекат със страшна сила, даже ако не познава никого от присъстващите. Винаги изглежда все едно преди малко е излязъл от пещерата, ама от някоя модна пещера, и в това именно се крие чара му. Лекият ореол на сексуален маниак придава на Водолеите необяснимо очарование, което привлича глупави фенове и най вече фенки. Даже ако в живота на Водолея всичко върви наопаки, той не се свени да раздава съвети, които за изненада на всички работят.

При цялата си невинна външност е велик престъпник. Дори да е мошеник само в мечтите си. Няма Водолей, който да няма престъпление миналото си, нарушава закона без никакви угризения, и даже с наслаждение. При това, за разлика от вече споменатите Близнаци, е наясно че постъпва нередно, но не му дреме.

Външно приличат на кръстоска от Мерилин Монро и Лудия Шапкар.Няма водолей, който да не може да съчетае палто от кофите със златно бижу и най-важното – отива им. Всъщност Водолеите са големи душици, стига да не се опитвате да ги хванете за сериозно съжителство – тогава ще разберете, че са по-сериозни от вас и имат планове даже за имената на бъдещите ви внуци… Изненада, а???

 

 

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

8 thoughts on “Весел хороскоп – Водолей

  1. Любимата ми зодия – големи душици са наистина. Много са общителни наистина и това, което много ми харесва у тях е, че не налагат мнението си и те приемат такъв какъвто си. Съгласна съм с профила, единственото, което ме учуди е че са толкова сериозни, че планирали всичко чак до имената на наследниците си.

  2. Много положителен хороскоп, хареса ми и ми допада, тъй че няма да трошим несъществуващата кола на Дари 🙂 Напротив ще я похвалим за превода и ще и благодарим за споделянето. Това, което трябва да им се признае на водолеите е, че наистина могат да съчетаят палто от кофите със златно бижу и най-важното – отива им. Мъжът ми е водолей, в началото на нашето познанство ми изглеждаше малко вятърничев, но наистина се оказа, че е дори по-сериозен от мен, а аз смея да твърдя, че съм много сериозна!

  3. Водолеят е най-хубавата зодия. Може би защото аз самата съм водолей. Толкова сме разбрани , добри и проницателни. Разбираме се с повечето хора, сигурно защото не обичаме интригите и кавгите. Вярваме, че доброто ще спаси света и както и да става не спираме да вярваме в това и така да се държим.Хороскопа е наистина много весел , особено това „При цялата си невинна външност е велик престъпник.“…скрита лимонка както се казва хахах.Прстъпник , добре казано в мислите си. Ние е муха не можем да убием.

  4. Винаги ми е било чудно това сравнение на хората спрямо това какъв зодия са. Не ми харесва това квалифициране, че щом един човек е такъв , значи е от зодията.Всеки е индивидуална личност със своите плюсове и минуси. Но напоследък започвам да забелязвам някои тенденции, че наистина конкретни качества при едни от зодиите са по добре развити, от колкото при други, може да е просто съвпадение, но не мисля , че е.Науката за зодиите е сложна, там играят цифрите голяма роля.За водолеите съм пристрастна, но при тях със сигурност свободата е от изключителна важност.

  5. Ей страхотен хороскоп благодаря.Много се развеселих на тези две неща, които прочетох за зодията си, че винаги изглеждаме все едно преди малко сме излезнали от пещерата, ама от някоя модна пещера,понякога е точно така.Вкопчени в нашите мисли за живота и как можем да го направим по-добър излитаме малко повече над облаците. И това е хубаво, че ако в живота на Водолея всичко върви наопаки, той не се свени да раздава съвети, които за изненада на всички работят, много точно и вярно.Ние сме родени да помагаме на другите хора, а за нас дори и не мислим.Даже сега като се замисля и това е напълно вярно“Водолеите са големи душици, стига да не се опитвате да ги хванете за сериозно съжителство – тогава ще разберете, че са по-сериозни от вас и имат планове даже за имената на бъдещите ви внуци“, може би ненапразно ми казват душевадец…на шега де хахахх

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*