Весел зодиак – Лъв

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

Какво да ви кажа – Лъвовете са си Лъвове.

Делят хората на две части – свита, която се грижи за богопомазания и просто население, с което си точат ноктите и зъбите.

Егоизъм, естествено, но му го прощаваме заради святата и непоколебима вяра в собствената шибана гениалност. Пада си по ласкателствата и с мазна дума можеш да измъкнеш абсолютно каквото си поискаш.

Великодушен и няма нищо против да се посмее на себе си. Виж останалите не трябва да се отпускат – освен ако не искат да завършат живота си мъчително с кол в…. по-ниско от гърба имаме предвид. Грубичък, но елегантен. Способен е да натика всеки в калта, и честичко го прави, от чисто любопитство  и детски садизъм. Винаги трябва да е отгоре. Недвусмислено показва на всеки партньор какво шибано щастие му се е случило, в лицето на Лъва и изисква съответното отношение. Няма нищо против, ако на галено му викат просто „Боже”.

Все пак е верен приятел и прави между другото скъпи и ценни подаръци, та всички за пореден път да се убедят колко е готин. Обича да плюска, да спи и да се лигави, поради което често дружи с Близнаци. Непоносим в големи количества особени ако сте Дева, Рак или Риби.

 

3.7/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*