Весел хороскоп – Риби

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.
Ако все пак сте се обидили и искате да счупите фаровете на колата на Дари – много ни е тъжно да ви съобщим, че тя няма такава… Лошо за вас!

Рибите биват два вида: влюбени в собствената си безпринципност адови изчадия или верни, добри до неправдоподобие, с непоколебим морал ангели. При това на лошия вид  от тях всички им прощават, приемайки че просто са си такива, докато Рибките-мъченици дразнят всички с недосегаемата си святост.

Луди са по секса, като да хванеш Риба в изневяра е почти равностойно на снимането на любовните песни на снежния човек. До последно ще ги гледате в пълните със сълзи очи и ще вярвате, ще вярвате… Дрънкат без умора и ментосват даже и когато общо взето няма особена нужда, изобщо обичат да заблуждават хората, но не можем да им се сърдим – Рибите и така и така се измъчват непрекъснато от угризения, даже и за неща които не са направили.

Склонни са да идеализират хората, а после им се сърдят, че не са се оказали на нужното ниво. Могат ей така да започнат да отмъщават на всички около себе си – с курвенски номера и без значение имат ли основание или не. Трогателни са в илюзиите си и даже и като се показват като мизерни негодници, все едно неволно им прощаваме за глобалното неумение да живеят в нашия материален свят.

Но развратни или не, зли или добри Рибите са безспорните творци на зодиака, а какво би бил света без изкуство?Така че ние ги обичаме…

И посвещаваме този хороскоп на Теди – няма да споменем пълните и имена, за да не я подгонят недоброжелатели!!!!

 

4.7/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

One thought on “Весел хороскоп – Риби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*