Весел Зодиак – Везни

Накратко – шибан естет.
Вятър го вее на бяла кобила, но се има за най-малкото Пикасо или Гоген. Само дето не се сеща да си изхвърли боклука.
През целия си съзнателен живот Везната се стреми да намери светлия идеал, затова няма време да се научи да готви или да си зашие копче например.Но си обича да се премени, като при това може да отегчи до смърт всички, докато избира между блузката със седефените копченца и онази с бродерийката.
Охотно се поддава на авантюри, даже и да има постоянен партньор, и обяснява, че в душата си е верен до гроб, а тялото, това не е важно. С една дума – леке. Непрекъснато търси душевно равновесие, което за Везните е общо взето недостижимо, защото курвенската им натура винаги побеждава високите идеали.
Както всички нерешителни страхливци, често се мъчи от разни нервни болести, като псориазис и гастрит. Завистлив, но не е злобен. Склонен да си дава задника под наем, и го прави изключително от мазохистична любов към човечеството, а не с цел да получат нещо. Обикновено изглеждат нежни и печални, събуждат опасното желание да ги приласкаеш и да ги вземеш под крилото си, което не трябва да правите в никакъв случай, тьй като Везните като никой друг знак умеят да те омотаят и да се възползват от това

 

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

 

4.4/5 - (9 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*