Хороскоп за зодия Змия през 2017- годината на огнения петел

Цветен петел за годината на огнения петел 2017

Хората зодия Змия ( родените в годините 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001,) са хитри, чувствителни и забавни. Според Фън Шуй змията представлява остроумие и мъдрост.  Хората с тази зодия също са много добри писатели. Слабото им място е съмнението и това на моменти ги прави колебливи и понякога леко параноични.

Късметлийски цветове: червено, светло жълто, черно
Късметлийски числа: 2, 8 и 9
Елемент на змията във Фън Шуй: Огън
Влияние: Ин
Часове на змията: 09:00-11:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Телец
Години на змията: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Сезон на змията: Лято
Полускъпоценни камъни: оникс, черен турмалин, гранат, червено тигрово око
Цветя и билки: орхидея, кактус
Посока: североизток, югозапад, юг
Избягвайте цветовете бяло, златно, кафяво, както и числата 1, 6 и 7

 

Кариера в годината на петела:

Възможно е тази година от време на време да се чувствате стресирани поради проблеми в работата. Късмета ви в тази област не е нито лош нито добър. Хубавото е, че ще имате възможности да се изявите и това ще допринесе към професионалното ви развитие. Постарайте се да имате добри взаимноотношения с колегите, това ще накара цялата ви година да върви доста по-гладко. Преди да вземете решения ги обмисляйте хубаво и гледайте да слушате предложенията на колегите ви, това може да ви спести доста проблеми. Опитвайте се да се наспивате добре, защото това ще помогне да не се чувствате стресирани.

Богатство:

Според предсказанията, тази година е добре да внимавате с финансовото си състояние. Не правете рискови инвестиции и не харчете прекалено много пари за билети от лотарията например. Използвайте времето си за да се сдобиете с някакви нови умения, те ще са ви от ползва за в бъдеще.

Любов:

През 2017 ще имате късмет в тази сфера от живота ви. Ако видите човек, който харесвате, не се притеснявайте да започнете разговор с нея/него. Препоръчително е да бъдете по-уверени в себе си. Недейте да изпускате шансове, но и също избягвайте да се вкарвате в сложни и трудни ситуации. Когато намерите правилния за вас човек и сте сигурни за него, бъдете му верни. Никога не знаете дали той/тя няма да е човека, с който ще прекарате остатъка от времето си.

Здраве:

Внимавайте със здравето си- добре е да ядете повече плодове и зеленчуци и да тренирате често. Избягвайте да стоите будни до много късно и яжте редовно и здравословно. Най-важното е да се научите как да премахвате стреса- за целта тренирайте и от време навреме излизайте на чист въздух и се разхождайте.

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*