Кои са вашите камъни на късмета ако сте родени във вторник

Бижута Карнеол

Кратка и лесна справка в Интернет може да ви покаже кой ден от седмицата се е падал вашият рожден ден. Ще се учудите колко много влияе на вашия характер не само датата а и деня на раждането ви.

Хората родени във вторник са изпълнени със страст.

Вторник е деня на Марс (също е и деня на Тир, скандинавския бог, който е свързан с Марс и Арес). Страстта на Марс благославя тези хора с ужасно силна воля и ентусиазъм. Те действат спонтанно и винаги постигат това, което искат. Всички хора родени във вторник са войни, без значение дали им личи или не.

Като малки е възможно да смятат, че са над околните, но пораствайки осъзнават, че има много гледни точки, различни от тяхната. Предразположени са към злополуки, но пък като характер те са предани и силни.

Хората родени във вторник са добри в отбранителните заклинания, както и в това да се борят със злото. Те черпят силите си от тяхното вдъхновение и ентусиазъм, които съсредоточават, за да постигнат целите си. Именно това е ключа към отключването на тяхните магически сили.

Камъни
Основните камъни на родените във вторник разбира се носят влиянието на Марс.

Карнеола с неговите огнени цветове е първият камък, който носи здраве и щастие на родените във Вторник -Според археологическите находки в древен Египет Карнеолът е бил толкова ценен и използван колкото и Лазурита и Тюркоаза.

Влияние върху здравето – Спира кръвотечения, при проблеми с кръвта, анемии, импотентност, трудно забременяване, помятане, безплодие.

Влияние върху психиката- Срещу депресии, умора, меланхолия. Помага при страхови неврози, за преодоляване на страха от смъртта, помага за преодоляване на трудни периоди в живота, успокоява мъката и лекува гнева.

В магията се ползва за привличане на внимание, укрепване на самочувствието, повишаване на съзнателността. Този камък отключва творческите способности.

Във Фън–Шуй поставен в центъра носи Хармония, на Юг привлича успеха, на Запад – съзнателността, на югоизток носи самочувствие, а поставен в отрицателните сектори на дома носи закрила и утеха…
Вижте тук:
Бижута, сувенири и подаръци от Карнеол
Карнеол – камъкът на самочувствието

Фън Шуй дръвче КарнеолКолие, гривна и пръстен от карнеол

Друг късметлийски камък за родените във вторник е Червеният Яспис. Той пази дома и имуществото, привлича положителна енергия
Вижте тук:
Бижута, сувенири и подаръци от Червен яспис.

Комплект зодиакални бижута колекция Roses and Stars by Rose Absolute

И последния вариант, макар че той не е точно камък е красивият и драматичен Червен Корал. Основните местообитания на корала са Средиземно море, Целият бряг на Авсралия, Южния Пасифик,водите около Япония и Африка. Тъмните и червени цветове са считани за защита срещу злото.
Корала успокоява страховете и нервните кризи-добре е да се носи след стресиращи събития. Червения корал предотвратява злата съдба
Корала е добър за медитация и занимания с източни изкуства, спомага за по-ясен поглед върху обърканите ситуации
Корала е символ на страстта и жизнената сила.
Вижте тук:
Бижута, сувенири и подаръци от Корал.
Корала-цветето на морето и неговата сила

Фън Шуй дръвче Корал

 

 

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*