Интервю с Vlasis Katsaounis от Fallen Arise

Малко групи издават албум по време на криза и затова албума на гръцката метъл група „Fallen Arise“ е не само изключение, но и приятна изненада. По повод новия албум „Enigma“ помолихме за интервю техния вокалист Vlasis Katsaounis.

 

Каква е емоцията при запис на албум и какво ще кажеш за новия албум на Fallen Arise?

Приятно настроение, вдъхновение и общо взето чувство на енергия и креативност са най-честите емоции всеки път като прекрачиш прага на студиото, за да записваш. Този път, нетърпението беше допълнителният мотив, който водеше гореописаното! При положение, че са минали 5 години откакто сме пуснали последния си албум “Adeline”, ние бяхме толкова жадни и нетърпеливи да създадем 3ия си пълен албум, “Enigma”! Той съчетава модерен звук със симфоничните елементи на Fallen Arise, които се срещат в предишните ни парчета. Много се гордея от крайния резултат и съм сигурен, че феновете ще го заобичат!!!

 

Vlasis Katsaounis на концерт с "Fallen Arise" в София
Vlasis Katsaounis на концерт с „Fallen Arise“ в София

В момента света е в странен период на изолация – как се справяш ти с нея?

Времената определено са доста трудни за всички по света и това се отнася за нас също. Въпреки това, ние се стараем да поддържаме взаимоотношенията си с феновете по цял свят. Имайки достъп до медиите чрез интернет и най-големия дар от живота- да правим музика, ние сме решени да помагаме на хората да не се чувстват загубени в появилата се лоша ситуация. Продължаваме да се борим и да даваме кураж на всички, във всяка част от света, докато не дойде време да се видим на живо – нещо, което чакаме с нетърпение!

 

 

Липсват ли ти изпълненията на живо и с какви впечатления си от публиката в България?

Определено! Нямате идея колко искаме да се качим на сцената и да създадем нови спомени с феновете ни от цял свят, като им покажем какво сме създали !!!
Относно българските фенове, най-прекрасните ми спомени са от последното ни представление в София през октомври 2016г.!! Каква страхотна публика!! Много ми липсват и нямам търпение пак да дойдем при първа възможност и да направим още по-луд концерт!

 

 

Коя е любимата ти песен от новия албум и защо?

Аааах…Трудно е да избера, защото ги обичам всичките! Въпреки това, щом наистина трябва да избера, бих казал, че “Forever Winter” е любимата ми песен! Това е защото песента има общо с най-любимия ми сезон – зимата! Нямам търпение да го споделя с публиката…един глас, един юмрук!

 

 

Кое ти доставя повече удоволствие или ти е по- любимо – изпълненията на живо или записа в студио?

Харесват ми и двете – всяко си има собствен чар! Не трябва да забравяме обаче, че квинтесенцията на метъл музиката са представленията, където феновете и групата стават едно! Това е енергия и усещане като никое друго! Представленията на живо и общуването с хора са неща, които много обичам и бих казал, че живея за такива моменти!

 

 

Кой е Власис извън групата – с какво се занимаваш?

Власис е човек, който живее в Атина и има много хобита и интереси. Харесвам главно слънчеви разходки с кучетата ми в парка, да правя музика, да гледам филми, да чета книги и да пътувам. Харесвам предизвикателства от всякакъв вид, така че думата „скука“ не ми е позната.

 

 

Какво е първото нещо, което ще направиш след пандемията?

Ще пия кафе на някое красиво място навън и разбира се – ще пътувам!!! Пазете се, бъдете силни и ще се видим отново!!!!

 

Новия албум на „Fallen Arise“ може да чуете тук: Fallen Arise – Enigma

Ако групата ви допада може да я подкрепите като закупите техни сувенири от официалния им сайт: Fallen Arise Merch

 

 

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*