Истината за календара на маите и 2012 година-част 3

Маите 3

Цикъл 6 „Национален” – започва през 3115г.пр.н., когато за пръв път Горен Египет се обединява с Долен Египет и се формира първата нация на Земята. По същото време за първи път се появява писмеността. Съзнанието еволюира в „Закон”. През петия „ден” посланието на Ийсус Христос „обикаля” цялата планета, а през петата „нощ” Рим пада и за Европа започват 1000 години мрак. И не е случайно, това е , защото самото съзнание се е променило.

Цикъл 7 „ Планетарен” – започва през 1752г. И се нарича така, защото по това време човечеството осъзнава, че обитава планета с кълбовидна форма. Това е и периода на започване на индустриалната революция. Съзнанието еволюира в „Сила”. В целия този цикъл става дума за създаването и укрепването на мощ/ сила/ власт. Дори Световната Търговска Организация е вид проявление на това съзнание, за да се укрепва тази сила/власт , да я фокусира. През петия „ден” разбираме, че е=mc2, както и господин Хъбъл открива, че живеем в безкрайна вселена, където всичко е възможно. Петата „нощ” – Втората световна война.

Цикъл 8 „ Галактически” – започнал е на 5 януари 1999 и ще продължи до февруари 2011 година. В този период 13-те етапа са с продължителност от по 360 дни. Съзнанието еволюира в „Етика”. Етиката е различна от морала, тя идва отвътре, от сърцето ти. Тя ти казва кое е правилно и кое – грешно. Моралът от друга страна е „причини”. Причини, които с времето и културата обособяват „правилните и грешните” неща. Нещо, различно от етиката. Докато моралът идва отвън и те затрупва, етиката е в теб самия. Целият цикъл е за нея и за цялостта(интегритет). Те са „новината на деня”. Огледайте се какво става по света , все неща, които не ви харесват – войни, трагедии и всякакви грозни неща. Всъщност, това, което виждате , е сблъсъкът между съзнанието на „Силата” със съзнанието на „Етиката”. Точно както във всеки един от миналите цикли – новото идващо съзнание доминира над предишното и на практика това става през петия „ден” от всеки цикъл. Тогава новото взема надмощие над досегашното. Забележете също, че не можете да имате етика , ако преди това нямате някаква сила/власт. Примерно, ако бягате, за да си спасите живота, етичността е последното нещо, което ще имате. Но когато сте на „твърда почва” можете да си създавате една цялост, представлваща етика. Точно затова съзнанието е трябвало да предостави първо силата. Петият „ден” на този цикъл е приблизително от 24 ноември 2006 до 18 ноември 2007. Това, което би трябвал да стане в този”ден” е да се запознаем с нашите „галактически съседи”. Плюс всичките прекрасни нови технологии.

Цикъл 9 „ Универсално съзнание” – започва от 10 февруари 2011г и продължава до 28 ноември 2011. Състои  се само от 260 дни, а всяка от 13-те му части е 20 дни.  Развитието на еволюцията увеличава скоростта си непрекъснато. Стават все повече неща за по-кратко време. Нямате ли усещането,че времето сякаш лети!Не е точно така, всъщност, процесът на еволюция на съзнанието лети. И колкото повече неща се случват, толкова повече възможности се отварят. Това в един момент ще доведе и до възможност да правим така наречените „ чудеса”.

Има и един проблемен момент. Съзнанието ни може да обработи максимум 24 мисли в секунда. Това „забързване” на съзнанието ще доведе до по-голям стрес с настъпването на все повече „промени” около нас. Повечето хора са се научили да се адаптират към него, но не всички.

Съзнанието на този цикъл еволюира в „ Съзнателно обединено сътворение” . Точно за него е и цялата тази еволюция през милиардите години, всички цикли и събития. Това е времето на придобиване на абсолютното и неограничено съзнание, на безграничните възможности. Това е и вероятно моментът, в който всичките „заключени” области на мозъка ще се отключат. Ще ползваме на 3-10%  от него, а пълните 100%.

Сега се намираме между „световете”. Този преход е наречен от маите РАЗКРИВАНЕ, РАЗВИДЕЛЯВАНЕ, АПОКАЛИПСИС. В това „безвремие” истината е призвана да разкрие себе си, да стене явна. Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. Плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика( Млечния път). Това става на всеки 26 000 години.Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по това време, което е космическо събитие.Дали ни очаква Апокалипсис или да преживеем един от най-интересните периоди в историята на човечеството? Дали сме достойни наследници на цялата човешка еволюция? Това са въпроси на които всеки сам трябва да намери своя отговор .Може би днес е вашият ден….

Статията е написана от Insomnia – готик бижута.Ако я харесвате посетете страницата   http://sitekreator.bg/viking/main_page.html

а ако искате да ни помогнете да станем по-популярни моля гласувайте за нас с бутончетата в края на страницата.Благодарим ви!

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*