Как да сбъднем желание с помощта на Сигил

За да постигнеш някаква цел е нужно да положиш усилия, но е нужно и късмет. За тази цел преди векове хората са създали Сиглите.

„Сигил“ е общо название за магическо изображение, което изобразява нашето желание. Един вид код, който заявява на Вселената, че сме поели по даден път и искаме помощ.

В днешно време, Сигли се създават не само за победа над враговете, дъжд или добра реколта и любов. Има Сигли за почти всичко – от намиране на добра работа до по – лесно оформяне на тялото с фитнес или да срещнеш сродна душа.

Амулет за късмет със здраве, любов и пари - картина със сигил
Амулет за късмет със здраве, любов и пари – картина със сигил – Artofamulets.com

Тук можете да разгледате предложения за амулети със сигли: Амулети и талисмани със сигли

Какво трябва да знаете за избора и действието на своя Сигил?

Първо, само купуването му не е достатъчно. Нужно е да го гледате често, за да вложите своята енергия в него. Друго важно условие е да визуализирате сбъдването на желанието си и да се потрудите за него. Следващото важно условие е да внимавате какво си пожелавате, защото понякога влагаме усилия да постигнем неща, от които не се нуждаем наистина.

Талисман за късмет - "Късмета ме следва навсякъде" - Artofamulets.com
Талисман за късмет – „Късмета ме следва навсякъде“ – Artofamulets.com

Има и няколко базови правила, които е добре да знаем:

  1. Никога не трябва в своето желание да включваме конкретен човек, защото това е намеса в неговата съдба и не е редно.
  2. Не се пожелават неща които принадлежат на друг – поискайте най – доброто за вас самите и Вселената ще ви помогне, но ако искате нещо чуждо е възможно енергията да се обърне срещу вас.
  3. Колкото е по- конкретно желанието, толкова е по- бърз и силен ефекта. Има и комбинирани сигли за Пари, Любов и Здраве, но повече ефект имат отделните сигли за всяко едно желание.
  4. Важно е сигилът да бъде поставен близо до вашата цел. Ако търсите клиенти за бизнеса си е добре да бъде в офиса ви, ако искате защита на дома си, може да бъде в коридора, или ако искате караниците в дома ви да спрат е добре да е в общо помещение като всекидневната. За успешни изпити, сигил се слага до мястото където учите и т. н. т.
  5. Колкото по- често гледате и се сещате за вашия сигил, толкова по – силно е действието му.
  6. Само Сигил без действия от ваша страна няма да свърши нищо. Ако търсите любов щом заредите своя Сигил е добре да кажете на приятелите си, че търсите нов човек в живота си, или да започнете да излизате по – често.
Амулет за защита - картина със сигил "Този дом е защитен"
Амулет за защита – картина със сигил „Този дом е защитен“ – Artofamulets.com

С други думи – Сигила помага на тези, които са решени да се развиват и са тръгнали по своя път. Той е малката частица късмет която прави някои известни, или ни помага когато нещо не достига за да осъществим своите цели. Освен всичко това той може да е ефектна украса за дома ви или повод за разговор на масата.

Тук можете да разгледате предложения за картини със сигли, както и да поръчате персонализирана картина: Амулети и талисмани със сигли

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*