Предсказание за зодия Петел през 2018- годината на кучето

Фън шуй сувенир за късмет през 2018- годината на кучето
Фън шуй сувенир за късмет през 2018- годината на кучето

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на жълтото земно куче 2018

Годините на зодия Петел са: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Кариера:

Ако сте зодия Петел, 2018г ще е добро време за повишение или образование, което да ви помогне с професионалното развитие. Ако имате важи изпити тези година, верояно ще ги минете безпроблемно, стига да учите достатъчно. На моменти ще се чувствате натоварени от работата, но това няма да попречи на амбицията ви.

Богатство:

Според предсказанията, тази година ще изкарвате достатъчно пари, като количеството им ще нараства постепенно. Възможно е да получите повишение на работното място, а ако сте бизнесмен е вероятно да изкарате пари заради ваша минала инвестиция. Имайте в предвид, че професионалното развитие може да бъде стресиращо, затова е важно от време на време да се отпуснете за малко и да се овладеете.

Фън шуй сувенир за подарък за 2018г- годината на кучето
Фън шуй сувенир за подарък за 2018г- годината на кучето

Любов:

Тази година в любовта ще имате по-малко късмет, но ще имате много възможности да се запознавате с нови хора и да започнете връзка. Важно е да запомните, че сте предразположени към импулсивно поведение и е добре да обмисляте всичко, преди да го кажете. Правете това и вероятно няма да срещнете затруднения.

Здраве:

През 2018 здравето на хората със зодия Петел може да не е много добро. Възможни са проблеми с  натравяне от лоша храна, дихателни проблеми, а ако се храните нездравословно е възможно да се появят и храносмилателни проблеми. Най-добрия съвет е да тренирате и да се храните здравословно.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

4.6/5 - (14 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*