Предсказание за зодия Заек през 2018- годината на земното куче

поарък за 2018г- годината на жълтото земно куче
поарък за 2018г- годината на жълтото земно куче

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на жълтото земно куче 2018

Годините на зодия Заек са: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Кариера:

На хората със зодия Заек ще им е трудно да получат повишение в работата през 2018 година. Ако сте предприемачи, ще имате късмет, но само ако си сътрудничите с други хора. 2018 година е добро време да направите добри инвестиции.

Богатство:

Подаръци за 2018г- годината на жълтото земно куче
Подаръци за 2018г- годината на жълтото земно куче

Ще имате много късмет с парите тази година. Възможно е да се сдобиете с нова собственост, като кола или апартамент. Всичките ваши пари ще бъдат изкарани с труд. Ако направите инвестиция, има голям шанс тя да е печеливша. Имайте в предвид, че според китайската астрология е възможно да възникнат проблеми при комуникацията с колеги, затова бъдете внимателни.

Любов:

Късмета ви с любовта тази година има добри и лоши страни. Мъжете ще срещнат много прекрасни момичета, с които могат да бъдат във връзка, но за сметка на това е възможно понякога да се карат. Жените ще са в добри взаимоотношения с почти всички около тях, което може да се превърне в добра възможност.

Здраве:

Според предсказанията, вероятно няма да имате сериозни проблеми със здравето тази година. Дори и да се разболеете, ще мине бързо. Предразположени сте към порязвания, затова внимавайте когато сте в контакт с ножове или други остриета.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*