Ретрограден Сатурн

Сатурн е планета, която винаги е била асоциирана с магия и духовност. Това най-вероятно се дължи на непрощаващия характер на влиянието, което оказва върху животите ни. Тя разкрива ограничения и препятствия от всякакъв вид.

Това най-често се случва по груб и нетърпим начин, като целта е да ни помогне да се развием и да ни покаже, че единственото, от което всъщност имаме нужда сме ние самите. По време на ретрограден сатурн ще се изяснят много неща в живота ни, понякога даже и от предишни животи.

Подвластни на Сатурн са:

-Интроспекцията:

Когато Сатурн се задейства, нашият свят се обръща наопаки, като ефекта е още по-силен при ретроградния Сатурн. На гръцки, „сатурн“ се нарича „кронос“, което също означава и време.

-Времето:

Сатурн забавя всички дейностти- това се изразява във всякакви разочарования и забавяния в ежедневния живот. Най-често после сме вбесени, че постигането на нашите цели е забавено. Мислим си, че сме планирали всичко и то правилно, но Сатурн добре умее да ни покаже какво е важно всъщност. Причината да има това забавяне е за да можем да имаме време да обмислим добре какво правим и да намерим грешките си.  Това е добро време да поискате съвет от по-опитен от вас човек.

-Кармата:

Най-точните думи, с които кармата може да бъде описана са: „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Сатурн играе ролята на учител и ни принуждава да осъзнаем грешките си, дори и то да е по доста неприятен начин.

-Търпението:

Всичко, което се случва по време на ретрограден Сатурн ще тества вашите възможности и търпение. Целта на това време е да ни направи по-силни и по-добри, но повечето хора го виждат просто като период, изпълнен с много препятствия и ограничения, които като че ли нямат край. Научете се да медитирате и поне за малко да се отдръпвате психически от заобикалящите ви събития и отделяте малко време, за да помислите над тях. Това ще ви помогне да взимате по-добри решения и да сте наясно с желанията си.

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*