Как да бъдем успешни през 2018- годината на жълтото земно куче

Подаръци за 2018- годината на кучето
Фън шуй сувенири за годината на жълтото земно куче – Charmyrose.com

Наближава 2018- годината на кучето. Приготвихме тази статия специално за вас, за да ви запознаем със значението на тази година според китайската астрология и как да бъдете успешни през нея.

Според китайските вярвания, 2018г. е идеално време да променим нашия живот (например да се откажем от вреден навик като пушене или пък да се преместим в друг град или държава) и да започнем нов бизнес. През 2018, успеха ви, както в работата, така и в любовта ще зависи главно от това колко добре успявате да комуникирате с околните. Ще научите, че това да бъдете безкористни и щедри ще ви донесе успех в живота.

Сувенири за годината на кучето 2018фън шуй подаръци за годината на кучето 2018

Имали ли сте идеи, които ви се е искало да осъществите, но все сте отлагали, защото мислите, че нямате време? Време е да действате, за да постигнете мечтите си. 2018 година е идеално време да започнете нов бизнес ( фън Шуй сувенирите за успешен бизнес от снимките горе можете да намерите ТУК: сувенири за 2018 – годината на жълтото земно куче), нов проект или да направите каквато и да положителна промяна в живота.

Фън Шуй сувенир за подарък през 2018г- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй сувенир за подарък през 2018г- годината на жълтото земно куче

Накратко, ако искате да бъдете успешни както през тази година, така и през следващите- направете промяната, за която сте мечтали, започнете бизнеса, който сте планирали и освен всичко, бъдете щедри и общувайте с хората около вас- бихте се учудили колко помага това.

Тук идва следващия въпрос. Какво можем да направим, за да може малко да подпомогнем нашия успех? Според китайските вярвания, има начин да се привлече късмет и успех към живота на всеки човек.

Като за начало, ако сте родени в годините на кучето (1958, 1970, 1982, 1994) се вярва, че сте предразположени към лош късмет и се препоръчва да носите по себе си нещо червено, Може да е бельо, бижу, гривна или каквото друго измислите (бижута, които могат да ви донесат късмет можете да Намерите ТУК: фън Шуй бижута за късмет. Важното е да ви е подарено от ваш близък, който го е грижа за вас.

 

Ако искате да привлечете късмет към себе си, един от най-препоръчваните начини е да носите амулети от нефрит. Тук можете да намерите статия за топ 10 фън шуй амулети за привличане на пари и късмет:

Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

А тук можете да прочетете повече за свойствата на нефрита и защо е толкова ценен за китайците и още много други народи:

Нефрит- камъкът на просперитета и щастието

 

 

5/5 - (9 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*