Слабите места в здравето на зодия Рак

зодия рак
зодия рак

Дейвид Трединик е учил астрология 20 години, като това включва както западна, така и ведическа. Член на здравния и научния комитет смело заяви в новините по BBC, че няма логика да се атакува и отхвърля нещо, което е доказало своята ефективност. Това да наблюдаваме движдението на звездите може да ни помогне по-добре да разберем себе си, мотивите си, предимствата и недостатъците си, както и много други части от нашата психика. Използването на медицинска астрология датира още от времето на халдейската династия, шумерите и асирийците. В древен Египет, астрологията е била широко използвана за диагностициране и лечение на заболявания, докато в древна Гърция, Хипократ внимателно следял движението на звездите, тъй като е смятал Астрологията за силно оръжие в ръцете на лекар. Въпреки това, ако сте или можете да бъдете изправени пред здравословен проблем, винаги трябва да се консултирате с лекаря си първо!

Четвъртия знак от зодиака управлява стомаха и малка област около него. Ако сте зодия Рак или много от планетите в хороскопа ви са в този знак, вие сте много емоционални, независимо дали го осъзнавате или не. Постоянно изпитвате нуждата да бъдете в безопасност, обичани и с материално блаженство. Ако не усещате това, вероятно сте ужасно стресирани, а това пък води до проблеми със стомаха. При вас са най- чести стомашните язви и гастроезофагеалната рефлуксна болест. Вашите постоянни промени в настроението, в комбинация с чувствителния стомах ви карат да сте уязвими и към хранителни разстройства. Важни за вас са витамините, пробиотиците и лайката. Правете неща, които ви успокояват и подобряват настроението ви.

Според древните вярвания правилните полускъпоценни камъни и аромати могат да подсилят здравето и да увеличат заитните сили на организма. Кои са те за зодия Рак Може да видите тук: Полускъпоценни камъни и подаръци за зодия Рак

Статията е подготвена по материал от Magical Recipes Online

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*