Цветен Хороскоп-част Първа

За ваше забавление ви предлагаме първата част на Цветния Хороскоп -вие кое цвете сте?

 

Перуника
1-10 януари


Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти, които умеят да използват дори недостатъците и пропуските си. Излъчват сигурност и печелят доверието на всички.  Амбициозни, но в повечето случаи разчитат на първоначален тласък от вън.Упорито и последователно преследват някаква цел, но в склонността си да съчетават полезното с приятното лесно губят мярката. Резултатът може да бъде серия от провали, но неотклонно се придържат към максимата “всеки може да падне, важно е след това да се изправи”.Нямат нищо против да живеят и на чужд гръб, ако е възможно, но определено могат да се справят и сами. В това откриват особена провокация, почти толкова силна, колкото и желанието им да притежават повече неща, отколкото са им необходими в действителност. Обичат удобствата, но не като комфорт, а като детайли, които правят живота по лесен и приятен.Без проблем могат да живеят сред куп дреболии и просто няма да забелязват, че те са в дисонанс с околната среда.Тая отличителна черта да улавят най-важното е голямо предимство, но недостатъчно, ако не притежават волята да положат достатъчно усилия, когато е необходимо.Успехът идва бавно, ако се пропусне шанса поради безотговорност. Отказът да се бори с недостатъците си, прави Перуника зависима от играта на съдбата.Решението е да следват избрания път, като се откажат от нещата, които им пречат, без да допринасят особено за душевния им стабилитет. В състояние са да работят всеотдайно в екип, но ако веднъж допуснат съмненията в коректността на партньора да вземат връх, губят здравия си разум, оставят се на силни страсти, присъщи на планетата –господар, и влизат в битка, без значение, кой ще победи. Приятни са им ласкателствата, дори когато очевидно не отговарят на действителността. Нещо повече- демонстрират самочувствие и интелигентност, ерудиция и способности, дори когато могат във всеки момент да ги изобличат в лъжа. Имат много приятели, които с радост им помагат. В любовта подходящи партньори са им нежната Теменужка и грижовното Лале. За партньори в бизнеса да изберат Белия имел, който ще ги стимулира в работатата.

Амарилис
11-20 януари

 


Трезвомислещи и интелигентни. Практични, но и пресметливи. Преценяват разумно рисковете, които може да се поемат. Имат строг характер и това отблъсква някои хора, но са взискателни и към себе си, което ги прави търсени специалисти. Понякога изглеждат безчувствени и провокират по тоя начин повече интерес към себе си, отколкото биха желали. Привличат с очарование и дружелюбност, с неочаквана щедрост и специално внимание към някого или нещо. Противоположният пол е впечатлен от това съчетание на здрав разум и импулсивност. Добри приятели  и партньори, готови да отстъпят, в името на спокойствието. Способни са да се доверят на другите, но е възможно другите да останат излъгани в доверието си към тях.  В любовта са верни и страстни. Чудесни любовници за Теменужката, Глухарчето и Момината сълза. Здравецът, Шипката и Жасминът са отлични бизнес партньори за тях.

Гербер
21-31 януари


Практично настроени хора. В професията имат много високи изисквания, но пък са непостоянни. Имат неустоим чар, който ще им отваря вратите навсякъде. Щедри са до крайност, което позволява да ги използват. Интелигентност и обстойно обмисляне на нещата, което ги предпазва от нежелани житейски ситуации и по правило им носи щастлив, хармоничен, ползотворен живот. Либерални, широко скроени, в състояние да разберат и другите и себе си. Малък проблем би могъл да бъде стремежът им да имат много, при който е възможно и да загубят много. Мъдростта обаче определено е качество, което придобиват с годините.  Добри приятели са Орхидеята и Паричката. Слънчогледът ви е отличен бизнес партньор, а стабилно семейство може да създадете с Азалията.

Зюмбюл
1-10 февруари


Непостоянни. За това до тях на всяка цена трябва да има някой да ги подкрепя. Служебните си отношения ще могат да изпълняват успешно, само с помощта на солидни приятелства. Великодушни, открити, добронамерени хора. Отворени за всичко ново, прогресивно, авангардно. Възприемат всичко първо на емоционално ниво и след това, независимо какво подсказва логиката, всичко се филтрира през чувствата. Това ги прави силно зависими от личното си, най-често субективно отношение. Всъщност това важи с особена сила в отношенията им към близките хора. Най-често са с богата душевност, което им дава възможност да разбират другите, да ги обичат, да им прощават и непростимите неща. Емоционалната им природа ги прави зависими от моментните им настроения, неоправдано заядливи и прибързано реагиращи по неподходящ начин. Външно могат да изглеждат ексцентрични, да водят живот, който не всеки би могъл да води, но по правило са консервативни и са готови при необходимост да отстояват някаква позиция, просто защото е традиционна.Разбирането, което могат да проявят по отношение на другите, сякаш не се отнася за техните потребности – на първо място са склонни да подчинят интересите си на семейството и после да мислят за лично щастие. В състояние са обаче да открият начин да не се ощетяват тотално. В състояние са да мобилизират всичките си вътрешни резерви за да се трудят и грижат за добруването на семейството. Свободолюбието им е почти привидно- за тях е естествено да подчинят личния си живот на близките.Чудесни приятели за тях са Карамфилът и Гладиолата.Бизнес партньор може да бъде Еделвайсът и рационалният Амарилис. Истинската  любов търсете сред представителите на зодия Лилия.

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*