Как всяка китайска зодия да привлече успеха към себе си

Според китайските традиции, доброто фън шуй носи добър късмет, а лошото- лош късмет. Може би бихте искали да разберете как да направите добро фън шуй за вашата зодия и да привлечете късмета и успеха към живота си. Долу можете да прочетете прости инструкции за това.

Плъх- добавете вода на Север

Водата помага на хората със зодия плъх да натрупат богатства. Добре е да поставят аквариум с рибки в северната част на техния офис и тогава успеха постепенно ще навлезе в техния живот. Ако нямате пари или време да поддържате истински аквариум с живи рибки вътре, лесен но също много ефективен вариант е да използвате статуетка на рибка. Такива можете да намерите тук: Фън Шуй рибки 

Фън Шуй рибки за пари

 

Ако искате да прочетете повече за рибките във Фън Пуй и тяхното значение и приложение, вижте тук:

Рибите като символ във Фън Шуй и тяхното приложение

Бик- Добавете огън

Хората, родени през годината на бика могат да постигнат големи успехи с помощта на силен огнен елемент (според теорията на петте елемента). Затова е добре хората с тази зодия да поставят керамични вещи в своите офиси или спални, за да привлекат добрия късмет към себе си.

Тигър- Добавете земя

Земния елемент е много полезен за хората, родени през годината на тигъра. Препоръчително е хората с тази зодия да поставят в дома или офиса си предмет, представляващ земя. Добър пример за това е растение в саксия. Ако засаждате растение е добре да изберете такова, което може да ражда много плодове. Символично, това привлича „плодовитост“ към живота ви, помагайки ви да бъдете успешни във всички сфери на вашия живот.

Заек- Добавете земя на североизток

Когато става въпрос за богатство, хората родени в годината на заека имат нужда от предмет, представляващ елемента „земя“, поставен на скришно място. Добра идея е да поставите нещо, направено от нефрит в североизточния край на спалнята си, за да привлечете късмет. Идеални за целта са фън шуй амулети от нефрит

Фън Шуй амулет от нефрит

Ако бихте искали да прочетете повече за нефрита и неговото значение като полускъпоценен камък, вижте тук:

Нефрит- камъкът на просперитета и щастието

Дракон- добавете вода на северозапад

Според фън шуй се препоръчва хората, родени през годината на дракона да поставят съд с чиста вода с шепа пръст в северозападния край на спалните си и в него да поставят няколко цветя лотос, за да привлекат успеха. По разбираеми причини не всеки би искал такъв съд в спалнята си. Идеална алтернатива е просто да поставите кристален лотос в северозападната част на стаята. Ако наблизо има прозорец го поставете така, че слънчевата светлина да пада върху него.

Фън Шуй лотос за хармония

Ако искате да прочетете повече за лотосите и тяхното значение във Фън Шуй, вижте тук:

Лотосите във фън шуй

Тук можете да намерите: кристални лотоси

Змия- добавене метал на запад

Вярва се, че хората родени в годината на змията е добре да носят метални бижута и това ще им донесе успех. Може би не огромни успехи, но според китайските вярвания това ще им помогне поне да не се притесняват дали ще имат достатъчно средства за дрехи и храна. Тук можете да разгледате: стоманени бижута

Кон- добавете метал на северозапад

Препоръчва се хората с тази зодия да поставят метална жаба в северозападната част на спалнята си. Вярва се, че това ще им донесе успех с кариерата и богатството. Тук можете да разгледате: фън шуй жаби

Фън Шуй трикраки жаби

Жабите са един от топ 10-те Фън Шуй амулети за привличане на пари и късмет в дома. Ако искате да разберете кои са останалите, вижте тук:

Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

Овца- добавете дърво на север

Според китайските вярвания, хората с тази зодия трябва да поставят дървена кутия в северната част на офиса си и в нея да поставят предмет, свързан с тяхната професия.

Маймуна- добавете дърво на запад

Препоръчва се хората с тази зодия да поставят растение (по възможност по-високо от тях самите) в западната част на спалните си.

Петел- добавете дърво

Когато става въпрос за богатство и успех е добре хората, родени през годината на петела да вземат семена нормална трева и да ги поставят в тъмно червен контейнер, направен от елемент, представляващ земя. Семената представляват бекрайни възможности. Не се добавя нито вода, нито пръст в контейнерчето.

Куче- добавете дърво

Добре е хората с тази зодия да избягват елементите „вода“ и „земя“. Китайската астрология давам много конкретен съвет как да привлекат успех и той е да поставят клончета от прасковено дърво (това представлява елемента „дърво“) в офиса си. Не бива да се прибавя нито пръст, нито вода към клончетата.

Глиган- добавете огън

Хората, родени през годината на глигана имат нужда от огнения елемент, за да привлекат късмета към себе си. Препоръчва се да държат комплект от керамични вещи (или само един предмет, ако с това разполагате) в хола си. Причината за това е, че керамиката се обработва на много високи градуси и това я прави представител на огнения елемент.

Всички наши Фън Шуй предложения можете да намерите тук: Фън Шуй за дома и офиса

 

3/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*