Парфюми, Масла и Соли за вана за различните Зодии – Скорпион, Стрелец, Козирог

Парфюми, Масла и Соли за вана за различните Зодии – Скорпион, Стрелец, Козирог

Въпреки условноста на делението на хората на зодии все пак всяка зодия има своите силни и слаби страни, както на физическо ниво така и психически. Аромотерапията помага да се преодолеят някои проблеми по лесен и приятен начин – един масаж с подходящо масло, капки масло добавени във ваната, изпаряване в аромолампа или аромата на свещ, както и добавянето на соли или шумящи бомбички във ваната и избора на правилния парфюм за дадена ситуация. Всичко това би ни помогнало по-лесно да се адаптираме и да релаксираме в днешното забързано ежедневие

СКОРПИОНИТЕ

вечно страдат от излишни страсти, кипящи в тях.Крайната им природа ги тласка към върхове и спадове там където другите хора почти не реагират.  И тук на помощ идва хладната вана с масла от кедър, кипарис или розмарин, комбинацията от малко мента,бор и розмарин ги кара не само да релаксират,но и да се настроят на сексуална вълна . Наслаждавайки се на приятните аромати те ще освободят вътрешното си напрежение .

.За ваната препоръчваме още шумящи бомбички или соли Розмарин и Мента, нежните аромати на сандалово дърво и орхидея ще ги отпуснат.

За да допълнят сексуалната си природа им подхождат парфюми с аромат на тютюн,кожа,розмарин, иланг-иланг.Ако има цветя,чийто аромат може най- добре да допълни странният чар на жените Скорпион това са бялата роза и Гарденията

СТРЕЛЦИТЕ

са пълни с енергия, но в определени моменти трябва да спрат да слушат разума, а да обърнат повече внимание на чувствата. А за това ще им помогне масаж с масло от розмарин, черен пипер или кориандър- тези масла ще концентрират малко разпиляната им енергия, а и ще облекчат болките от натрупаното в тях напрежение .

За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Кокос , Шоколад, Малина или Ягода- те напълно отговарят на емоционалната им нужда от сигурност и напомнят за детството .

За да допълнят свежото си присъствие в парфюмите им трябва да има нотки на горски плодове , а за да подчертаят искрящата си същност на жените Стрелци подхождат ароматите на Сандалово Дърво, Орхидея, Люляк съчетани с тръпчивите нотки на босилеки свежеста на лимон или мандарина

КОЗИРОЗИТЕ

се стремят постоянно към стабилност – и в дома, и в работата. Аромалампа с масло от портокал, мандарина или лимон е за отпускане и повишаване на тонуса и настроението.

.За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Бергамот, Портокал , Мандарина или лимон.

Парфюмите с Роза,кипарис и бор биха подчертали силата на личноста им , а нотките пачули или пипер биха загатнали за скрития чар на Дамите Козирог

Статията е подготвена от „Sea of Roses“-Luxury Spa Line -моля ако копирате споменете източника.

Продукти на „Sea of Roses“ може да разгледате или закупите от тук :

спа продукти

 

 

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

2 thoughts on “Парфюми, Масла и Соли за вана за различните Зодии – Скорпион, Стрелец, Козирог

  1. И аз харесвам цитрусовите соли за вана, просто не мога да им устоя. Мисля да се възползвам от чудесните оферти които предлагате благодаря ви.

    1. Какви са тези соли, пробвахте ли ги вече? Искам и аз да пробвам изглеждат ми интересни? Благодаря за вниманието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*